Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων της βιομηχανίας, που ορμώμενοι από εμπειρίες και βιώματα πολλών ετών, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την ‘Macnc’, μια νέα εταιρεία που παρέχει εξαιρετικό εξοπλισμό και τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες στον βιομηχανικό χώρο.

Σαν ιδρυτική ομάδα, της ‘Macnc’, γνωρίσαμε πολλές επιχειρήσεις – προμηθευτές μηχανημάτων και εξοπλισμών – όμως πάντα, στο τέλος κάθε συνεργασίας, το συμπέρασμα ήταν ότι, περιμέναμε καλύτερη παροχή υπηρεσιών και περισσότερη συνέπεια και υπευθυνότητα.

Γεμάτοι όρεξη, αγάπη για την δουλειά μας, πλούσιοι σε εμπειρίες, με φαντασία και μοντέρνες ιδέες, θέλουμε η “Macnc” να γίνει ένας πραγματικά καλός και χρήσιμος συνεργάτης για τους πελάτες του.

Το υλοποιούμε, συνεργαζόμενοι με κορυφαίους διακεκριμένους κατασκευαστές μηχανημάτων, εξασφαλισμένης υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και υπηρεσιών, πριν και μετά την πώληση.

Το υλοποιούμε, διαθέτοντας στους πελάτες μας καθημερινά, όλη την γκάμα γνώσεων και εμπειρίας που απαιτείται σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, ώστε να λάβουν την σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή. Και στην πράξη, να γίνουν όλα όπως συμφωνήθηκε και κάτι παραπάνω όπου είναι δυνατόν, μέχρι το τελικό ‘’καλώς έχει’’, χωρίς παραλήψεις, χωρίς αποκλίσεις, χωρίς δικαιολογίες.

Το υλοποιούμε, δουλεύοντας με συνέπεια και προσήλωση στις αρχές μας και τον επαγγελματισμό μας, δοκιμάζοντας νέες ιδέες, καινοτομίες και μοντέρνα συστήματα στην πράξη, συνδυασμένα με τις διαθέσιμες εμπειρίες μας αλλά και ότι καθημερινά μαθαίνουμε από εσάς και τους συνεργάτες μας.

Σκοπός μας στην “Macnc είναι, μέσω της επιλογής και προσφοράς εξαιρετικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, η δημιουργία μιας  επιχείρησης που με νέα ήθη και μεθόδους, να γίνει ο πραγματικά αποτελεσματικός, χρήσιμος και πιστός συνεργάτης σας. Να συμβάλλει δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με κάθε  πελάτη, στην αναγέννηση της ελληνικής κατασκευαστικής και μεταποιητικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας. Πιστεύουμε, έχοντας βιώσει όπως κάθε Έλληνας τις συνέπειες της κρίσης, ότι για την πατρίδα μας, για κάθε επιχείρηση και για κάθε ένα από εσάς & εμάς, υπάρχει μόνο ένας δρόμος, να πάμε μπροστά και αποφασιστικά να τον ακολουθήσουμε.
Επιδιώκουμε η “Macnc” να είναι κάτι νέο, διαφορετικό, να αποτελέσει θετική έκπληξη, στην νέα εποχή για την χώρα μας .
Στόχος μας στον “Macnc” είναι, η επιλογή άριστης ποιότητας εξοπλισμού από επιλεγμένους κατασκευαστές  και η προσφορά του σε συνδυασμό με εξαιρετικές, σύγχρονες υπηρεσίες εκμάθησης, υποστήριξης και εφαρμογών σε τιμές φθηνές, κατάλληλες και προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη. Με φιλική διάθεση, γεμάτοι με όρεξη και αγάπη για την δουλειά μας ελπίζουμε – και θα εργασθούμε επίμονα προς αυτόν τον στόχο – να φέρουμε στην ελληνική βιομηχανική αγορά νέα σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, νέες μεθόδους προσέγγισης των πωλήσεων, με νέο ήθος, χωρίς θολά σημεία. Να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι και να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικά ευχαριστημένους τους πελάτες μας, δημιουργώντας ευημερία στους ίδιους, στους συνεργάτες μας, στους ανθρώπους μας, στην εταιρεία μας.